Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Anti Kovačeviću provalili u garažu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivšem saborskom zastupniku Anti Kovačeviću nepoznati je provalnik iz garaže u njegovoj kući na Črnomercu ukrao više od 100.000 kuna vrijedan nakit, motornu pilu i mješalicu za vodu, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

U garažu bivšeg zastupnika provaljeno je između 25. i 27. prosinca kada u kući u Ulici I. Brlić-Mažuranić nije bilo nikoga. Nepoznati provalnik obio je vrata garaže u kojoj je ispremetao stvari te ukrao zlatninu i alat.

Pročitajte i ovo Garaž u Klaićevoj 800 parkirnih mjesta Zagreb pokreće investiciju: Gradit će se velika javna garaža na tri etaže Prolaz sestara Baković Atraktivno Država daje nekretnine u zakup: Pogledajte što se nudi i na kojim lokacijama

Kovačević je Hini izjavio da je u vrijeme provale s obitelji bio u
Opatiji te da u kući nije bilo nikoga.

"Kada smo se vratili i htjeli parkirati automobil u garažu vidjeli
smo da je provaljeno i da su sve stvari razbacane, nakon čega sam pozvao policiju" kazao je Kovačević. Dodao je da vrijednost ukradenog nakita nije velika, ali da su druge otuđene stvari vrijedne.

"U interesu istrage ne mogu puno reći, no znam da je policija na tragu provalniku", kazao je Kovačević, dodavši kako do sada nikada nije bio meta provalnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene