Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ubojica uhićen

Cure stravični detalji ubojstva: Bivši vojni policajac najprije je okrutno mučen, pa tek onda izrešetan s pet metaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ante Prnjak, bivši pripadnik Vojne policije, prije ubojstva je okrutno mučen lomljenjem prstiju i laktova na obje ruke, čupan mu je jezik i kopane oči. Za njegovo ubojstvo sumnjiči se 27-godišnji L. B., Albanac sa srpskim državljanstvom koji već sedam godina ima stalni boravak u Stobreču.

Bivši pripadnik Vojne policije, Ante Prnjak, prije nego što je izrešetan s pet metaka iz automatske puške, okrutno je mučen.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno"

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, koja se poziva na pouzdane izvore, Prnjaku su lomljeni prsti i laktovi na obje ruke te mu je čupan jezik i kopane su mu oči

Za njegovo ubojstvo sumnjiči se 27-godišnji L.B., Albanac sa srpskim državljanstvom koji posljednjih sedam godina ima stalan boravak u Stobreču. Njega su pripadnici specijalne policije uhitili u četvrtak ujutro nedaleko od autobusnog kolodvora u Omišu, nakon što je došao do štanda na tržnici na kojem su bile njegova majka i sestra. 

Policija je prethodno presrela njegov poziv majci u kojem je tražio da mu donese veću svotu novca na štand. U zasjedi su čekala dva kombija sa specijalcima, parkirana preko puta na autobusnom kolodvoru, a nakon što je L.B. stigao dva su specijalca istrčala u punoj spremi, pretrčala cestu i svladali ga prije nego što im je stigao pružati otpor, piše Slobodna Dalmacija

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene