Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeno i oružje

Akcija 'Smokey': Palo devet dilera marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devet osoba uhićeno je u akciji 'Smokey', s ukupno 822 grama marihuane.

Devet osoba s područka Čakovca i okolice uhićeno je i privedeno u akciji 'Smokey' koju je od studenog do ožujka provodila Policijska uprava međimurska.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Ilustracija 77 kilograma Policija presrela automobil, bio je pun droge, a vozio ga je - policajac

>> Ulovili ga s kilogramom i pol marihuane u vrećicama čipsa i smokija

Nakon saslušanja u istražnom zatvoru je jučer zadržan samo 16-godišnji maloljetnik, dok su ostali pušteni da se brane sa slobode.

Kriminalističko istraživanje provedeno je nad više osoba zbog osnovane sumnje da su počinile ukupno 22 kaznena djela zlouporabe opojnih droga, neovlaštene proizvodnje i promet drogama te omogućavanje trošenja droga.

U jutarnjim satima 4. ožujka uhićeno je ukupno devet osoba u dobi od 16 do 38 godina, a temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu provedene su pretrage doma i drugih prostora na više adresa, pri čemu je pronađeno i oduzeto ukupno 821,9 grama marihuane, 44 biljke indijske konoplje visine od 8 do 12 cm, zatim 70,3 grama sjemenki indijske konoplje, 2,3 grama gljiva psilocibin, automatska puška kalibra 7,62 mm, 26 komada puščanog streljiva, dijelovi oružja i vojne opreme, te tri digitalne vage. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene