Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bespravna gradnja

Bageri će zatrpati Nadanov tajni bunker?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo graditeljstva već se 'zainteresiralo' za tajni bunker Nadana Vidoševića, u kojemu su otkrivene brojne umjetnine i lovački trofeji. Konačno bi rješenje moglo biti njegovo uklanjanje.

Tajni bunker Nadana Vidoševića, u kojem je skrivao impozantnu kolekciju umjetnina i lovačkih trofeja, mogao bi biti zakopan. Skrovišta, do kojeg se u Vidoševićevoj vili na zagrebačkom Gornjem Prekrižju dolazi kroz kliznu policu s knjigama, nema u nacrtima kuće, a nije poznato je li šef Hrvatske gospodarske komore predao zahtjev za njegovu legalizaciju.

Pročitajte i ovo Rušenje u uvali Vruja - 3 uvala Vruja Ruši se najpoznatija bespravna gradnja u Dalmaciji: "21 godinu je jedan od najljepših komadića Lijepe Naše okupiran" Rušenje bespravnih objekata u Istri - 7 Bageri u akciji FOTO Počelo rušenje bespravne gradnje na obali: Vlasnici se žale da imaju sve dozvole, državni inspektor spominje falsifikate

>> Ovo je policijski inspektor koji je tajno fotografirao Vidoševićeve umjetnine

Kako piše Novi list, za bunker se već 'zainteresiralo' Ministarstvo graditeljstva. 'Čekamo odgovor, nakon čega ćemo onda postupati kao sa svakim bespravnim graditeljem', odgovorili su tom listu iz Ministarstva na upit je li tajni podrum građen legalno.

Ako Vidošević zahtjev za ozakonjenje svog bunkera nije predao, njegovo će tajno skrovište najvjerojatnije biti zatrpano i troškovi tog posla će mu biti naplaćeni. Posljedice će, međutim, morati snositi i tijelo koje mu je izdalo uporabnu dozvolu, nakon tehničkog pregleda kojim je, očito, ustanovljeno da je kuća građena u skladu s građevinskom dozvolom, dodaje Novi list.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene