Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio drzak i prijetio

10 dana zatvora zbog vožnje bez položenog ispita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nepoštovanja policijske naredbe o isključenju iz prometa i nastavka vožnje bez položenog ispita, 18-godišnjak s područja Marčane dobio je deset dana zatvora.

Kako je istarska policija izvijestila na današnjoj konferenciji za novinstvo u Puli, u ponedjeljak je u Loborici, nedaleko od Pule, policija zaustavila opel kadet pulskih registarskih oznaka kojim je upravljao 18-godišnjak bez položenoga vozačkog ispita, zbog čega je isključen iz prometa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ima 68 godina Položila ispit iz 950. pokušaja! Slika nije dostupna Bez položenoga vozačkog ispita U 27 godina nakupio 178 prometnih kazni

No, on je nastavio voziti automobil, te je ponovno zaustavljen u Šijani. Mladić je uhićen i doveden u policijsku postaju, nakon čega je priveden na prekršajni sud u Puli. Određeno mu je zadržavanje od 10 dana, te je isti dan i doveden u pulski zatvor.

Kako je rečeno, zaustavljen je u nadzoru prometa, te se drsko ponašao prema policajcima, kojima je u službenom vozilu čak i prijetio. Protiv nesavjesnog vozača bit će podnesen optužni prijedlog zbog drskog ponašanja, te kaznena prijava zbog prijetnje policajcima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene