Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brzo i jednostavno

CompanyWall business omogućava besplatan uvid u najveću bazu poslovnih podataka u regiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U trenutku kada je cjelokupna privreda zaustavljena, renomirana bonitetna kuća otključava svoju bazu za sve one koji nisu njeni pretplatnici

U vrijeme velikih kriza, previranja na globalnom tržištu i uzburkanog poslovanja u svim sferama ekonomije, za tvrtke je vrlo važno da odmjere i promišljeno planiraju svaki svoj korak. Posljedice pandemije koronavirusa tek će se osjetiti. Mnoge tvrtke, zbog smanjenog obujma posla, prestat će s radom, dok će druge biti primorane smanjiti broj radnih mjesta, planirane investicije i nova zapošljavanja.

Za sve one koji su skeptični kada je riječ o novim ulaganjima, a žele se informirati o konkurenciji ili jednostavno oprezno i pametno uložiti svoj novac, CompanyWall bonitetna kuća – poslujte sigurnije! business u tome im može pomoći. Kako prenosi portal Biznis.rs, u narednom periodu, ova renomirana bonitetna kuća, omogućit će besplatan uvid u cjelokupnu bazu svojih podataka. Tako će se sve tvrtke, poduzetnici ili oni koji u ovim teškim vremenima žele započeti svoj biznis, moći na jednom mjestu informirati i doći do svih relevatntnih podataka.

Svi koji pristupe portalu CompanyWall, bonitetne informacije tvrtki imat će uvid u najnovije financijske analize svih privrednih subjekata s kojima posluju ili potencijalno žele ostvariti kontakt i suradnju. U trenutku kada je cjelokupna privreda stala i pokušava pokušava se vratiti na staro, CompanyWall Business – najveća baza poslovnih podataka u regiji svim zainteresiranima pruža mogućnost da na jednostavan i pregledan način dođu do točnih i provjerenih informacija o kreditnom rejtingu, poslovnom okruženju i stabilnosti različitih poduzeća. Bez dodatne naplate svima će biti dostupan popis svih aktualnih prodaja putem javnih dražbi, aktivnih postupaka stečajeva i likvidacije, otvorenih sudskih postupaka i drugih informacija koje su neophodne za sigurno poslovanje.


Uvidom u najveću bazu poslovnih podataka u Hrvatskoj, svi zainteresirani moći će lakše kategorizirati i procijeniti potencijalne partnere. Temeljiti bonitetni izvještaji značajno olakšavaju donošenje odluka vezanih uz buduće poslovne odluke.

Informacije na portalu CompanyWall business financijski asistent ažuriraju se svakodnevno, stoga pružaju realan pregled i kompletnu financijsku sliku svih poduzeća, te se mnogi privredni subjekti, tvrtke, ali i državne institucije oslanjaju na njihove podatke i ocjene. Doznajte već danas sve o svojim trenutnim ili budućim suradnicima na portalu CompanyWall.

Bonitetne ocjene tvrtki - CompanyWall ogledalo kvalitete tvrtki
Suvremeno tržište zahtjeva brzo donošenje odluka, zato CompanyWall business razvrstava potencijalne suradnike i konkurente u različite bonitetne razrede, te pruža preciznu klasifikaciju koja jasno razdvaja pouzdane od nepouzdanih partnera.

Certfikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall business priznanje postojanog i sigurnog rada tvrtke validno je uvjerenje koje se dodjeljuje tvrtkama koje zadovoljavaju stroge ekonomske i financijske uvjete. Bonitetna ocjena CompanyWall – siguran ekonomski pokazatelj koju izračunavaju na osnovu jasne metodologije i analize financijskog izvještaja, zapravo je pisano svjedočanstvo o poziciji na tržištu. Ovu evaluaciju boniteta radi tim ekonomskih stručnjaka temeljem javnih podataka koji su dostupni zahvaljujući saradnji koju CompanyWall business godinama ima s Financijskom agencijom (FINA).
CompanyWall business već sedam godina pomaže poslovnim subjektima u Hrvatskoj da unaprijede poslovanje pronalaženjem i povezivanjem klijenata. Analizom financijskih podataka pomoću pravovremenih i preciznih informacija omogućava tvrtkama da održe korak s aktualnim lokalnim i globalnim događanjima.

Ova bonitetna kuća, koja posluje na različitim europskim tržištima, kao lider u umrežavanju i uspostavljanju poslovnih veza između domaćih i stranih tvrtki, sada je odlučila otvoriti svoja vrata i za one koji nisu njeni pretplatnici.

“Zbog cjelokupne situacije izazvane pandemijom koronavirusa, kao društveno odgovorna tvrtka, odlučili smo u narednom periodu omogućiti besplatan uvid u kompletnu bazu svojih podataka za sve posjetitelje. Ovako želimo pomoći svim privrednim subjektima čije je poslovanje zbog posljedica pandemije koronavirusa ugroženo, kao i onima koji u ovom nezgodnom trenutku pokušavaju pokrenuti vlastiti biznis,” stoji u priopćenju CompanyWall business.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene