Obavijesti Video Pretražite Navigacija
lažna dojava

"Bomba u Poglavarstvu": Pirotehničari pregledali zgradu, zaposlenici se vratili na posao

Aktualno Galerija Bomba u Poglavarstvu u Zagrebu Bomba u Poglavarstvu u Zagrebu Foto: DNEVNIK.hr Policajci ispred zgrade zagrebačkog Poglavarstva zbog prijetnje bombom Policajci ispred zgrade zagrebačkog Poglavarstva zbog prijetnje bombom Foto: Ronald Gorsic/Cropix Tomislav Tomašević pred zgradom Poglavarstva koju pretražuje policija zbog prijetnje bombom Tomislav Tomašević pred zgradom Poglavarstva koju pretražuje policija zbog prijetnje bombom Foto: N1 Prijetnja bombom u zgradi zagrebačkog Poglavarstva Prijetnja bombom u zgradi zagrebačkog Poglavarstva Foto: Ronald Gorsic/Cropix +1 Prijetnja bombom u zgradi zagrebačkog Poglavarstva Galerija 1/6 >>
U zgradu zagrebačkog Poglavarstva pristigla je poruka na kojoj je rukom napisana prijetnja bombom. Nakon što je policija pretražila zgradu ustanovili su da je prijetnja bila lažna.

Svi zaposlenici evakuirani su iz zgrade Gradskog poglavarstva u Zagrebu zbog prijetnje bombom.

Poruka na kojoj je rukom ispisana prijetnja pronađena je jutros oko 9:10., a potom je odmah pozvana policija. Poruku je netko ostavio u jednom od toaleta u zgradi Poglavarstva, pa bi policiji mogle biti od koristi i snimke nadzornih kamera.

Tomislav Tomašević pred zgradom Poglavarstva koju pretražuje policija zbog prijetnje bombom Bomba u Poglavarstvu u Zagrebu Foto: DNEVNIK.hr

Policija je nakon zaprimljene dojave izašla na teren, a nakon pregleda zgrade ustanovljeno je da bomba ne postoji. "Dojava o bombi je bila lažna, zaposlenici se vraćaju u urede u gradskoj upravi", izvijestila je glasnogovornica Dinka Živalj oko podneva. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene