Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kauboji su jako iznenađeni nakon odlaska Line Červara s klupe reprezentacije.


Povlačenje Line Červara sve je redom iznenadilo. U Zagrebu se očekivao kako bi potpisao produljenje ugovora, a Lino je stigao s viješću da ga njegov gazda u Metalurgu ne pušta da vodi Kauboje. Nakon osam godina jasno je da su svi šokirani takvim raspletom.

Vezani članci Hrvatske rukometašice Milanović na svečanom dočeku rukometašica: ''Bile ste poput Odiseja i Ahila, ni najjače ni najslabije. A oko sebe ste imale Kiklope'' Zoran Milanović I Zoran Milanović gledao rukometašice: "Ovo je još jedan dokaz da bez obzira na poneki poraz moraš ustati i igrati dalje"

>> Shrvani Lino napustio reprezentaciju zbog Makedonaca!

'Ne mogu vjerovati. Sigurno da ništa neće biti kao prije. Iza nas je osam godina zajedničkog rada u usprkos i nekim ružnim trenucima mi smo obitelj. Lino je bio tata te obitelji. Dosad smo se s njim većinom s velikih natjecanja vraćali s medaljama pa njegovom nasljedniku neće biti lako. Krivo mi je, kao i većini igrača', rekao je šokirani kapetan Kauboja Igor Vori Sportskim novostima.

Sličnog raspoloženja bili su i Domagoj Duvnjak i Mirko Alilović. 'Iznenađen sam jer se posljednjih mjeseci govorilo kako će ostati. Žao mi je što, Lino mi je dao veliku priliku kao mladom igraču i zbog toga mu hvala', kaže Duvnjak.

'Ne znam kako da reagiram. Svi smo očekivali da će ostati do Londona 2012. Kako je bio plan. Svatko ima svoj put, želim mu sreću u klubu', poručuje tužni Mirko Alilović.

Kao najvjerojatniji nasljednik Červara spominje se Slavko Goluža, njegov dugogodišnji pomoćnik.