Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Kaos na dočeku Eduarda, navijači ga prozvali Edik!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri tisuće navijača dočekalo je hrvatskog reprezentativca...

Pročitajte i ovo Ilustracija doček Nove godine Strava u Njemačkoj! Hrvat (18) poginuo od eksplozije petarde: "Vjerojatno su ih nestručno napravili" Svijet ušao u 2024. - 3 Dočeci Svijet se natječe u veličini vatrometa, a jedna Hrvatica dvaput će dočekati Novu godinu: "Osjećaj je nevjerojatan"

Još dok se Eduardo u svlačionici u društvu kapetana Darija Srne oblačio dres s brojem 11, a potom i dok je čekao u tunelu, navijači su skandirali 'Dudu' i 'Ed', a potom i 'Edik'. Nadjenuli su hrvatsko-brazilskoj zvijezdi na taj način novi nadimak, u ukrajinskom stilu, kako navodi službena klupska web-stranica.

Prije samog izlaska na travnjak, Eduardo je zastao uz fotografije, a najviše mu je pažnje privukla ona kojom je ovjekovječeno Šahtarovo osvajanje posljednjeg izdanja Kupa UEFA-e 2009.godine.

'Prvi koraci Eduarda na travu Donbass Arene bili su mačji. Stupio je na teren nježno, čvrsto i samouvjereno', navodi Šahtarova stranica.

Donedavni napadač Arsenala najprije je zabavio navijače svojim umijećem baratanja loptom, a ubrzo mu se pridružio i Vadim, dječak iz Šahtarove škole nogometa, izazvavši Eduarda na natjecanje u vještini kontrole lopte.

Dudu je na koncu ispucao nekoliko lopti na tribine, podijelio autograme, a onda uzeo mikrofon i na engleskom obećao da će sa Šahtarom nastojati osvojiti sve što bude moguće. A konačno je oduševljenje izazvao kad je na kraju za topli doček navijačima na ruskom poručio:

'Spasibo!'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene