Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tri tisuće navijača dočekalo je hrvatskog reprezentativca...


Još dok se Eduardo u svlačionici u društvu kapetana Darija Srne oblačio dres s brojem 11, a potom i dok je čekao u tunelu, navijači su skandirali 'Dudu' i 'Ed', a potom i 'Edik'. Nadjenuli su hrvatsko-brazilskoj zvijezdi na taj način novi nadimak, u ukrajinskom stilu, kako navodi službena klupska web-stranica.

Vezani članci Indira Levak Zvijezde prvi put bez novogodišnjih nastupa, kako će i gdje proslaviti novu godinu? Novogodišnji vatromet u Sydneyju održan je bez publike - 3 Odlazi omražena 2020.: Svijet, a ni Hrvatska neće je pamtiti po dobru. Sretna nam 2021.!

Prije samog izlaska na travnjak, Eduardo je zastao uz fotografije, a najviše mu je pažnje privukla ona kojom je ovjekovječeno Šahtarovo osvajanje posljednjeg izdanja Kupa UEFA-e 2009.godine.

'Prvi koraci Eduarda na travu Donbass Arene bili su mačji. Stupio je na teren nježno, čvrsto i samouvjereno', navodi Šahtarova stranica.

Donedavni napadač Arsenala najprije je zabavio navijače svojim umijećem baratanja loptom, a ubrzo mu se pridružio i Vadim, dječak iz Šahtarove škole nogometa, izazvavši Eduarda na natjecanje u vještini kontrole lopte.

Dudu je na koncu ispucao nekoliko lopti na tribine, podijelio autograme, a onda uzeo mikrofon i na engleskom obećao da će sa Šahtarom nastojati osvojiti sve što bude moguće. A konačno je oduševljenje izazvao kad je na kraju za topli doček navijačima na ruskom poručio:

'Spasibo!'