Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: 'Iz Bukurešta stižu zastrašujuće vijesti'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči početka nove sezone HNL-a Špaco se osvrnuo i na Hajdukovog protivnika u 3. pretkolu Europske lige…

Pročitajte i ovo tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike Grad Umag o tihoj okupaciji Istre - 5 Problem "istarskih favela" Uzrujani Slovenci o optužbama da su okupirali hrvatsku obalu: "Mogu imati sve na svojoj zemlji, čak i raketu za Mars"

'Protiv Istre nas čeka teška utakmica, treba ući maksimalno angažirano jer su Puljani težak protivnik. Još nismo najidealniji, no vrlo smo blizu željenoj, prepoznatljivoj igri', rekao je Stanko Poklepović za Sportske novosti.

Međutim, stratega Bijelih puno više brine europski ispit protiv Dinama iz Bukurešta. Momčadi koja je deklasirala Olimpiju Balti.

'Iz Bukurešta stižu zastrašujuće vijesti, Dinamo je strašno jak. Čeka nas zahtjevna utakmica, ali mislim da možemo ostvariti pozitivan rezultat. Što se tiče naših klubova u Europi, mislim da talentom ne zaostaju, nego je problem u kvaliteti igre', zaključio je Špaco.

Podsjetimo, prvu utakmicu između Dinama iz Bukurešta i Hajduka, koja je na rasporedu 29.srpnja, ekskluzivno  i UŽIVO pratite na Novoj TV i Gol.hr.!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene