Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Velika kriza: Ljubičić izgubio od Ouanne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Ljubičić oprostio se od ATP turnira u Lyonu već u 1. kolu porazom od 182. tenisača svijeta Francuza Josellina Ouanne 6:7 (2), 7:6 (5), 6:4, iako je u drugom setu kod 5:4 imao servis za pobjedu.

Lyon je Ljubičić osvojio 2001., ali je sedam godina kasnije daleko od tadašnje forme što je pokazao dvoboj sa tenisačem koji do ponedjeljka nije imao nijednu ATP pojedinačnu pobjedu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Beč: Ljubičić ponovo posrnuo Slika nije dostupna ATP Rosmalen: Poraz Ljubičića

>> Ljubičić ponovo posrnuo

Protiv igrača koji je na turnir stigao sa pozivnicom organizatora, Ljubičić je imao koncentraciju sve do 5:4 i svog servisa za meč u drugom setu, kojeg je izgubio iako Francuz dotad nije imao niti jednu break-loptu. Ljubičiću nije u 135-minutnom dvoboju protiv Ouanne pomoglo niti solidno serviranje i nakraju mu je uzaludno bilo i respektabilnih 24 as-servisa.

Ljubičić je još bez ATP pobjede otkad se vratio tenisu nakon poduže stanke zbog ozljede leđa u Umagu krajem srpnja, a potom i ozljede zadnje lože zbog koje je propustio Olimpijske igre u Pekingu. U Beču i Metzu je ispadao u prvim kolima, a ako je to utjeha, u Lyonu je osvojio i prvi set.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene