Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Davis kup: Španjolska i Argentina uvjerljivo vode na domaćem terenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prvog dana polufinalnih dvoboja Davis kupa favorizirani domaćini Argentina i Španjolska vode 2:0, i već će sutra imati prilike osigurati plasman u finale, nakon igre parova.

Španjolci su naišli na iznenađujuće žestok otpor Amerikanaca. Na zemljanoj podlozi u Madridu nepobjedivi Nadal čak je izgubio jedan set protiv Querreya, a Roddick je bio pred pobjedom u meču s Davidom Ferrerom, da bi ipak na kraju izgubio 8:6 u petom. Velika je to šteta za Amerikance, koji su pokazali da mogu parirati domaćinu, no sada im, između ostalog, treba pobjeda Roddicka protiv Nadala na zemlji za prolazak u finale, što bi bilo ravno čudu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Davis Cup: Naši završili posao, Rusi u finalu Slika nije dostupna Davis kup: Brazilcima pobjeda u parovima

Argentinci su puno uvjerljivije započeli svoj dvoboj s Rusima. Nalbandian je u tri seta trijumfirao protiv Andrejeva, a jednako uvjerljiv bio je i Del Potro protiv Davidenka, tako da su Južnoamerikanci sada iznimno blizu veliko finalu, i teško je vjerovati da bi Rusi mogli napraviti preokret.

Sutra se igraju mečevi parova, a u nedjelju preostali pojedinačni mečevi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene