Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Član Uprave Hajduka zadužen za struku Ivica Šurjak podnio je danas ostavku na tu dužnost i zatražio sporazumni raskid ugovora.


U pismu upućenom Nadzornom odboru Hajduka Šurjak je naveo da zbog 'obiteljskih razloga' nije više u mogućnosti obavljati dužnost člana uprave splitskog kluba.

Vezani članci Slika nije dostupna Krešić ostaje, Šurjak i Erceg odgovaraju Slika nije dostupna Povratak na Poljud Ivice Šurjaka

'Predlažem Nadzornom odboru sporazumni raskid ugovora o međusobnim odnosima mene kao člana Uprave i Hajduka', navodi Šurjak u pismu.

Šurjak je ostavku podnio nakon deset mjeseci provedenih na dužnosti člana Hajdukove uprave zadužen za struku, a koju je, po ugovoru, preuzeo u rujnu 2009. godine. Obiteljski razlozi koje je Šurjak naveo odnose se na smrt njegova oca.

No, mnogi špekuliraju da je Šurjak otišao s mjesta prvog čovjeka Hajdukove struke zbog sve većih neslaganja s predsjednikom Joškom Svagušom, navijačima, ali i najavom dolaska Zorana Vulića u omladinsku školu. Poznato je da njih dvojica nisu u najboljim odnosima…