Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sammir: 'Bijeli' nemaju neku igru, ali imaju veliko srce!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbolji igrač Dinama ove sezone ni ne pomišlja na poraz pred prepunim Poljudom, te je otkrio kako će se Modri postaviti na Hajdukovu agresiju…

Sammir je ove sezone zabio već deset golova. Pet u prvenstvu, pet u Europi. Najbolji je igrač kojeg trenutno ima Vahid Halilhodžić i o njegovom raspoloženju dosta će ovisiti igra Modrih.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lončarić uoči derbija: Dinamo je kvalitetniji, pa nismo mi Rumunji! Slika nije dostupna Maksimirski derbi: Kraj prvenstva ili veliki povratak Hajduka?

'Očekuje nas žestok derbi, pun Poljud. Standardno kada su u pitanju utakmice u Splitu. No, mislim da ćemo ovaj put znat odgovorit na njihovu agresiju', rekao je veznjak Dinama za Sportske novosti.

'Hajduk je u Splitu potpuno drukčija momčad, jure poput kamikaza. Nemaju neku igru, nisu neki tehničari, ali sve nadoknađuju ogromnom borbenošću. U posljednje dvije godine smo padali jer nismo znali odgovoriti na njihovu agresiju. E, to se sad promijenilo', objasnio je Sammir.

>> Torcida odgovorila: Simpatična gesta BBB-a, mislili smo da više ne postoje

Modri dolaze u Split po prvi put kad oba hrvatska predstavnika iza sebe imaju odličan početak sezone. Dobar start u prvenstvu i još bolji uspjesi u Europi garancija su da bismo mogli gledati zanimljivu i uzbudljivu utakmicu.

Prijenos utakmice možete pratiti od 19.00 na našem portalu...

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene