Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rakitić s navijačima ustao protiv Magatha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navijačkom protivljenju načinom na koji Felix Magath odlučuje u klubu priključili su se i neki nogometaši, među njima i hrvatski veznjak Ivan Rakitić...

Podsjetimo da se Magath zamjerio navijačima nakon što je, navodno, potjerao njihovog predstavnika Rolfa Rojeka iz klupskog odbora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kup UEFA: Pogodak Rakitića u visokoj pobjedi Schalkea Slika nije dostupna Vatreni spremni za Kazahstan

Poslije poraza od HSV-a (2-1) na otvaranju bundesligaške sezone pojedini su se Schalkeovi nogometaši solidarizirali s navijačkom skupinom koja je ustala protiv Magatha, a koju je sam strateg nazvao 'manjom skupinom'. Koliko je ona mala vidjelo se tijekom utakmice u Hamburgu. Naime, na tribinama je bilo oko 3000 ljudi obučenih u bijele majice na kojima je pisalo 'manja skupina', a nakon susreta pojedini igrači skinuli su svoje dresove i preobukli se u iste majice s znakom protesta.

Prvi među jednakima bio je novi kapetan Manuel Neuer, i sam nekad dio navijačke skupine, a njegovim su se primjerom poveli Jermaine Jones, Christoph Moritz i Ivan Rakitić.

Kakav će biti nastavak ove priče ostaje za vidjeti, baš kao i koliki će biti broj navijača u Magathu mrskim majicama tijekom prve domaće utakmice. Na rasporedu je ona u subotu kada u Gelsenkirchenu gostuje Hannover.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene