Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rudić: ''Odlično smo odigrali''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski izbornik Ratko Rudić mnogo je zadovoljniji igrom svoje vaterpolo reprezentacije nakon uvjerljive pobjede protiv Španjolske.

"Analizirali smo pogreške koje smo učinili u susretu protiv Mađarske i ispravili smo ih u susretu sa Španjolskom. Igrali smo daleko bolje i to se odmah vidjelo na rezultatu," istaknuo je Rudić nakon što je Hrvatska pobijedila Španjolsku 11:7 u susretu drugog kola Europskog prvenstva u vaterpolu koje se održava u Malagi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rudić: "Razočaran sam, nismo ostvarili cilj." Slika nije dostupna Rudić: Poraz od Amerikanaca razlog ispadanja

Hrvatski strateg je posebno istaknuo igru u obrani, te realizaciju igrača više. "Odlično smo odigrali u obrani, a raduje me i realizacija igrača više. Cijelo vrijeme smo kontrolirali susret i igrali smo disciplinirano. Nalazimo se u vrlo teškoj skupini i nakon današnje pobjede naša situacija je mnogo bolja," zaključio je Rudić.

Miho Bošković je naglasio kako je cijela momčad danas imala posve drugačiji pristup.

"Ušli smo u susret mnogo ozbiljnije. Odigrali smo vrlo kvalitetnu utakmicu, posebice u obrani," kazao je Bošković.

Nakon dva startna poraza domaćin se nalazi u vrlo teškoj situaciji, a pred njima je još susret sa Mađarskom. Stoga nije niti čudo što je izbornik španjolske vrste Rafael Aguilar bio neraspoložen.

"Načinili smo previše pogrešaka, a takvom igrom je teško doći do pobjede. Hrvatska ima odličnu momčad," naglasio je Aguilar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene