Obavijesti Video Pretražite Navigacija

POI: Marija Iveković deveta u disku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska paraolimpijka Marija Iveković osvojila je deveto mjesto u bacanju diska u konkurenciji slabovidnih na paraolimpijskim igrama u Pekingu. Marija je bacila disk 31.76 metara što je skoro sedam metara slabije od njezina najboljeg rezultata ove sezone.

Tijekom zagrijavanja najbolja hrvatska sportašica u prošloj godini u izboru Hrvatskog paraolimpijskog odbora je bacala oko 37 metara, no kada je natjecanje počelo nije uspjela ponoviti tu dužinu. Tehnički je loše bacala i to se odmah vidjelo na rezultatu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Star 4 tisuće godina Misterij riješen: Napokon znamo što piše na ovom disku! Slika nije dostupna Kovanica ili disk?! Ovako nešto je moguće SAMO U KINI: Kružna zgrada s rupom u sredini

"Nakon skoka u dalj sam se ispucala. Nisam bila prava u glavi i na tome ćemo morati raditi," kazala je Marija. Nakon dolaska u Zagreb uzet će kratak odmor, a potom donijeti odluku hoće li nastaviti sa skokom u dalje i petobojem ili se možda posve okrenuti bacačkim disciplinama.

"Za sada ne razmišlja o tome. Kroz mjesec dana ćemo vidjeti što i kako ću dalje," dodala je 27-godišnja djevojka rođena u Rešetarima nedaleko Nove Gradiške.

Mariju je na bacalištu pratio Ivan Ivančić koji je s njom radio kraće vrijeme prije nego što je preuzeo bacače Darka Kralja i Mladena Tomića. Ovaj iskusni stručnjak uvjeren je kako bi Marija da se maksimalno orijentirala na bacačke discipline uzela zlato u kugli i disku.

"Njezin nastup nije bio uspješan i ona trenutno nije spremna za disk. Da je trenirala samo tu disciplinu bila bi sigurno prva. No mora donijeti odluku kojoj će se disciplini posvetiti. Ja naravno navijam da se okrene kugli i disku," rekao je Ivančić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene