Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jedrenje: Matika i dalje treći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski jedriličar Filip Matika član Vege izvrsno je jedrio i četvrtog dana Europskog juniorskog prvenstva klase Laser Radial koje se održava u francuskom Douarnenezu.

Po zahtjevnim uvjetima promjenjivog vjetra bio je peti i drugi, a nakon šest jedrenja i dalje je treći, jedan bod dijeli ga od drugog mjesta i četiri od prvog. Dosta blizu su i kormilari na četvrtoj i petoj poziciji, tako da se očekuju vrlo zanimljiva zadnja dva dana prvenstva. Sutra počinju finalna jedrenja.

Pročitajte i ovo Pulska regata - 2 Ljubitelji jedrenja na svojem Gužva u pulskoj luci, više od 60 jedrilica odmjerilo snage: "Jako je zahtjevno i psihički i fizički" Ilustracija Opasna avantura Dva umirovljenika preživjela na moru 10 dana bez vode, hrane i goriva: "To nisu valovi, nego planine"

U vodstvu je Nizozemac Hummel sa 16 bodova, drugi je Grk Katsios (19), Matika ima 20 bodova, a zatim slijede Francuz Moysan (23) i Slovenac Pletikos (25).

U ženskoj konkurenciji Tajana Ganić (Vega) odjedrila je nešto slabije nego prošlih dana, pa je pala na još uvijek dobro 15. mjesto. Vodi Britanka Martin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene