Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Holyfield ponovno u ringu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši svjetski boksački prvak Evander Holyfield vraća se u ring 20. prosinca. Holyfield je prihvatio ponudu svjetskog prvaka po WBA verziji, Rusa Nikolaja Valujeva, s kojim će se boriti u Švicarskoj ili Njemačkoj.

Četverostruki svjetski prvak u teškoj kategoriji će ovog mjeseca napuniti 46 godina, pa bi u slučaju pobjede postao najstariji svjetski prvak u povijesti. Dosadašnji rekord drži George Foreman koji je 1994. godine slavio protiv Michaela Moorea kao 45-godišnjak. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi sustav odvajanja Penju se i do 70.000: Objavljene cijene zagrebačkih boksova za otpad Slika nije dostupna Druga pobjeda Holyfielda

'Govorili su da sam prestar i kada sam imao 34 godine i pripremao se za borbu s Mikeom Tysonom po prvi put. Nema ništa novo u tome što ljudi govore. No, ja imam želju i ja sam taj koji će trenirati i žrtvovati se. Razgovor o godinama nema smisla', kazao je Holyfield. 

Dvometraš Valujev, koji je pobijedio u posljednje 3 borbe, bit će najveći protivnik s kojim se Holyfield do sada suočio. 

'Imat ću veliku metu. Morat ću činiti stvari za koje vjerujem da on ne može', nasmijao se bivši prvak koji je posljednji put ušao u ring 13. listopada prošle godine kada je na bodove izgubio od Sultana Ibragimova. 

Do sada je u karijeri upisao 42 pobjede, devet poraza i dva neodlučena ishoda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene