Obavijesti Video Pretražite Navigacija

EP vaterpolo: Hrvatska u polufinalu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtfinalnom dvoboju protiv Italije hrvatski vaterpolisti su u Malagi pobijedili rezultatom 8:7 (4:2, 0:0, 3:2, 1:3) i za plasman u finale borit će se u petak protiv Crne Gore.

Rudićevi izabranici igrali su vrlo dobro veći dio utakmice, a pogotovo u prvoj četvrtini, kada su nemilosrdno zabijali svaki put kad bi imali igrača više. 

Pročitajte i ovo Doček vaterpolista u Zračnoj luci Franjo Tuđman Dnevnik Nove TV pita Jesu li svjetski prvaci u vaterpolu primjereno dočekani? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Kolinda Grabar-Kitarović na vaterpolo utakmici - 3 Hrvatska bez finala Kolinda Grabar-Kitarović u dresu navijala za Barakude, u društvu joj bio i suprug Jakov

Hrvatska je vodila od prve do posljednje minute, a Talijani su nam se uspjeli primaknuti tek u posljednjoj minuti dvoboja na 8:7, no njihov napad za izjednačenje osujetio je svojom obranom naš vratar Frano Vićan, koji je bio jedan od zaslužnijih za ovu pobjedu.

Talijani su se pokazali kao tvrd protivnik, no njihova realizacija igrača više bila je katastrofalna, a protiv hrvatskih vaterpolista to je nenadoknadivi hendikep.

Barakude sutra imaju dan odmora, a u petak će opet igrati protiv neugodne Crne Gore, ovaj put u polufinalu. Ako ih naši ponovno pobijede, u finalu će ih čekati pobjednik dvoboja između Mađarske i Srbije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene