Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brkljačić druga u Dublinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska kladivašica Ivana Brkljačić osvojila je drugo mjesto na EAA međunarodnom mitingu u Dublinu s hicem od 72.38 metara.

Prva je bila aktualna svjetska prvakinja Njemica Betty Heidler, koja je kladivo bacila samo pet centimetara dalje (72.43), dok se iza Ivane, na najnižu stepenicu pobjedničkog postolja, plasirala bivša olimpijska pobjednica Poljakinja Kamila Skolimowska (71.56).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Blanka Vlašić i Ivana Brkljačić u finalu u Stuttgartu Slika nije dostupna Brkljačić u Zagrebu protiv olimpijske pobjednice

Nastupom u Irskoj hrvatska rekorderka u bacanju kladiva bila je više nego zadovoljna:

"Uvjeti su bili nenormalni, prije natjecanja je padala kiša, pa je krug bio sklizak poput leda. U takvim uvjetima sam se prije bojala i bacati, a sada mi je za malo izmaknula pobjeda u vrlo jakoj konkurenciji. Od aktualne svjetske prvakinje sam izgubila za nekoliko centimetara, bivšu olimpijsku pobjednicu sam uvjerljivo dobila i zbog toga sam zadovoljna. Sada mogu reći da mirno čekam državno prvenstvo u Rijeci i potom put na Olimpijske igre u Peking", kazala je Brkljačić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene