Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Atletika: Ivana Brkljačić druga u Eugeneu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska kladivašica Ivana Brkljačić je zabilježila još jedan odličan međunarodni nastup, osvojivši drugo mjesto na velikom IAAF Grand Prix mitingu u američkom gradu Eugeneu s hicem od 73.73 metara.

Hrvatska rekorderka u kladivu vodila je tijekom cijelog natjecanja, da bi je tek u posljednjem pokušaju prebacila aktualna svjetska prvakinja Njemica Betty Heidler, i to za samo 20 centimetara (73,93). Treća je bila Amerikanka Amber Campbell (68,11), dok je aktualna olimpijska pobjednica Ruskinja Olga Kuzenkova bila tek osma (62,96).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ivana Brkljačić baca u Dublinu Slika nije dostupna Ivana Brkljačić druga u Varšavi

Nakon natjecanja je Ivana Brkljačić bila zadovoljna drugim mjestom do kojeg je došla uz laganu bol u leđima, ali ujedno i nesretna što joj je pobjeda izmaknula praktički u posljednji trenutak.

"Dobro je, iako je moglo biti i bolje. Naime, nikada nije ugodno izgubiti u posljednjem hicu, pa makar se radilo i o porazu od aktualne svjetske prvakinje... Međutim, najviše me ljuti što sam spremna za veće daljine, koje još uvijek ne uspijevam postići na natjecanju, ali sam uvjerena da će i to uskoro doći", izjavila je Brkljačić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene