Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Veslanje: Braća Skelin razočarali, Kušurin i Vekić izborili polufinale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski veslači braća Siniša i Nikša Skelin, koji su bili srebrni na Igrama u Ateni, morat će ići u repasaž, nakon što se nisu uspjeli plasirati u polufinale dvojca bez kormilara na OI u Pekingu.

Oni su u subotu u kvalifikacijama bili posljednji, četvrti u skupini, a tri prvoplasirane posade ušle su u polufinale.

Pročitajte i ovo Nesreća u pekinškom metrou Kumovala snježna oluja VIDEO Drama u podzemnoj željeznici: Za vrijeme najveće gužve raspao se vlak, više od 100 ljudi se polomilo! Slika nije dostupna Veslanje: Velika pobjeda kanadskog osmerca

Braća Skelin su na svim prolazima bili posljednji, i na kraju su za češkom posadom, koja je osvojila treće mjesto, zaostali ogromnih 23 sekunde i 45 stotinki. Izgledali su iscrpljeno, pa je teško od njih očekivati čudo u nastavku natjecanja i osvajanje medalje.

Prvo mjesto u skupini pripalo je svjetskim prvacima iz 2005. Novozelanđanima Twaddleu i Bridgewateru.

Braća Skelin će popravni ispit imati u repesažu, koji je u ponedjeljak, 11. kolovoza, u 11,10 sati po hrvatskom vremenu.

Za razliku od njih, hrvatski dvojac na pariće izgledao je jako dobro u svojoj kvalifikacijskoj utrci. Kušurin i Vekić rutinskim su veslanjem osvojili drugo mjesto i osigurali plasman u polufinale svoje klase.

Polufinale je na rasporedu u srijedu, 13. kolovoza, oko 10,30 sati po hrvatskom vremenu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene