Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sandra Šarić: 'Pokradena sam od sudaca!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon Martine Zubčić, i Sandra Šarić je osvojila olimpijsku broncu za hrvatski taekwondo u Pekingu i to u kategoriji do 67 kilograma. U Press centru HOO-a je prokomentirala osvajanje bronce, ali i gubitak nekog sjajnijeg odličja.

“Sretna sam zbog bronce, ali ostaje žal zbog nezasluženog poraza u četvrtfinalu od Južnokorejanke. Mislim da sam bila bolja i trebala sam se boriti za zlato. Pokradena sam od sudaca! U toj borbi sam bila bolja, a sigurna sam da su suci umjesto 2-1 za mene krivo dodijelili poen Južnokorejki, koja je povela nepostojećim bodom”, rekla je Sandra i nastavila opisivati svoj put do odličja. 

Pročitajte i ovo Novi prosvjedi - 2 niska primanja, visoki troškovi Raste val nezadovoljstva u zemlji, najavljuju se novi prosvjedi: "Olovka u ruci je ove godine najjače oružje svih umirovljenika" Ivana Bilušić, udruga Hrvatskih sudaca Jednoglasna odluka U petak završava bijeli štrajk sudaca: "Suci će odgovorno pristupati tome da se što prije nadoknade zastoji koji su nastali zbog mjera"

“Poslije toga sam se borila s princezom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i ta borba mi je bila dosta teška. Ne zato što je ona jak protivnik, nego zato što mi je o borbi Korejke s Francuskinjom ovisilo hoću li u repesaž, pa sam se jako istrošila gledajući tu borbu i navijajući za Korejku. Tresle su mi se i ruke i noge. Nisam se nakon toga mogla koncentrirati i zbog toga mi je borba s princezom bila teška. No, pobijedila sam 4-0. Borba za medalju, to je biti ili ne biti. Rekla sam sebi 'Ovo je zadnje, moram dati sve od sebe, moram osvojiti medalju jer ako je ne osvojim sada, neću nikada. Pobijedila sam 5-1 i eto, to je bio put do medalje”, rekla je Sandra dodavši da joj je bilo sasvim svejedno to što je na putu do odličja morala tuči i jednu princezu.
Vođa reprezentacije Dražen Mađarević posljednjih je dana neprestano ponavljao da će Martina i Sandra osvojiti odličja, a nakon što su odličja i osvojena pojasnio je taj svoj postupak.
 
„Malo sam hrabrio cure, nije to baš tako jednostavno. Ja sam bio uvjeren da one to mogu jer ovo nisu djevojke koje su se medaljama počele baviti u ovom olimpijskom ciklusu. Znali smo kolika je njihova kvalitete, no u sportu ništa nije sigurno. Znam da su neki te moje najave proglasili bahatima, no ja sam samo htio javno ohrabriti djevojke, dati im sigurnost i razbiti tremu koja uvijek postoji na ovakvim natjecanjima.“

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene