Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zabranili joj pjevanje na otvaranju igara zbog 'lošeg izgleda'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malena i slatka djevojčica koja je pjevala na svečanom otvaranju 29. Olimpijskih igara u Pekingu, ipak nije pjevala, već samo otvarala usta.

Lin Miaoke, u crvenoj haljinici i kečkama šarmirala je sve svojom izvedbom pjesme 'Ode to the Motherland'. Djevojčica je postala zvijezda diljem Kine, danas ju nazivaju 'nasmiješenim anđelom', ima svoj krug obožavatelja, a njezine se fotografije objavljuju diljem svijeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na svečanosti otvaranja počast žrtvama potresa Slika nije dostupna Sve glasniji pozivi na bojkot Olimpijskih igara

Ipak iza izvedbe koja je očarala svijet, krije se jedna druga djevojčica, sedmogodišnja Yang Peiyi. Njoj izvedba pjesme uživo nije bila dozvoljena jer nije tako lijepa, kao bezgrešna devetogodišnja Lin, kako kažu organizatori.

Muzički direktor Chen Qigang otvaranja, rekao je kako je u najboljem interesu zemlje bilo da na otvaranju pjeva djevojčica koja izgleda ljepše.

Otkrivanje tajne dolazi nakon što su mnogi primjetili kako je pjevanje na otvaranju bilo lažno. Muzički direktor Chen Qigang u svoju je obranu rekao da su trebali djevojčicu s dobrim glasom i dobrim izgledom.

Tako je od sedmogodišnje djevojčice s prekrasnim glasom, odabrana ona ljepšeg stasa -devetogodišnja Lin.

- Djevojčica koja će ući u povijesti i pojavljivati se na slikama diljem svijeta morala je biti bez greške i izgledati fizički savršeno zbog dojma kojeg ostavlja drugim ljudima, dodaje Chen Qigang.

Kako pišu kineski mediji sedmogodišnja Yang nije požalila svoju odluku.

- Zadovoljna sam što je moj glas bio na otvaranju olimpijskih igara, rekla je Yang Peiyi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene