Obavijesti Video Pretražite Navigacija

OI - Balić: Njihovi cepelini su nas ubili u pojam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez obzira na to što smo izgubili utakmicu, moram čestitati igračima. Bez obzira na to što je netko bio bolji, a netko slabiji, svi su htjeli ući u olimpijsko finale. Sve smo pokušali u obrani, ali nismo imali dobar dan na golu. Teško je uspostaviti bilo koji sustav kad golmani nemaju dan", komentirao je polufinalni (23-25) poraz od Francuza izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar.

"Treba se skupiti i podignuti. Ništa još nije gotovo. Igramo za broncu. Treba zaboraviti današnji dan", zaključio je Červar.

Pročitajte i ovo Valerij Zalužni Posula se pepelom, ali... Nakon gnjusnih izjava o umiranju mladića, savjetnica glavnog zapovjednika ukrajinskih oružanih snaga dobila otkaz Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 5 Neredi nakon utakmice Policija objavila detalje: U napadu navijača ozlijeđeno 8 policajaca, trojica uhićena

O tome zašto nije mijenjao vratara iako je bilo vodljivo da Mirko Alilović nema svoj dan, Červar je rekao:

"Procjena je bila takva. Najteže utakmice ne mogu se dobiti bez golmana. Golmani moraju biti istaknuti, ne govorim to zato što je Omeyer danas obranio 18 lopti, nego zato što se utakmice te razine ne mogu dobiti bez golmana na visokoj razini".

Ivano Balić prvi put se u Pekingu zaustavio u jedinoj zoni za razgovore novinara sa sportašima.

"Ne mogu opet sutra igrati olimpijski polufinale. Možda opet jedanput, tko zna kad... Primili smo tri cepelina kad praktički nisu imali rješenja. Možda nas je i to ubilo u pojam", rekao je Balić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene