Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrvatski stolnotenisači ispali iz borbe za medalju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski stolnotenisači izgubili su danas i posljednju šansu za ekipnu medalju na OI u Pekingu nakon poraza u doigravanju za broncu od Austrije 3:1, čime su i završili svoj nastup.

Hrvatskim stolnotenisačima, koji su u svojoj B skupini osvojili drugo mjesto, nakon poraza od Njemačke, te pobjeda nad Singapurom i Kanadom, trebale su čak tri pobjede u razigravanju za brončanu medalju. No zapeli su već na prvom koraku, izgubivši od Austrije s 3-1.

Pročitajte i ovo Nesreća u pekinškom metrou Kumovala snježna oluja VIDEO Drama u podzemnoj željeznici: Za vrijeme najveće gužve raspao se vlak, više od 100 ljudi se polomilo! Slika nije dostupna Zoran Primorac: "Opasna smo reprezentacija"

U prvom dvoboju, Werner Schlager svladao je nakon 25 minuta igre Ruiwu Tana 3-0, po setovima 11-9, 11-9, 11-8. Nakon toga, Zoran Primorac nije uspio slomiti otpor defenzivca Weixing Chena, koji je slavio u tri seta (12-10, 13-11, 11-6). Nadu u preokret donio je hrvatski par Gaćina/Tan, koji je, nakon zaostatka 2-0 u setovima, okrenuo dvoboj protiv austrijske kombinacije Gardos/Chen, te nakon 43 minute igre ostvario pobjedu 3-2 u setovima. No, Schlager je u četvrtom dvoboju bio prejak za Andreja Gaćinu, svladavši ga 3-1 (13-11, 11-8, 9-11, 12-10).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene