Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Argentinski nogometaši otišli iz olimpijskog sela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Argentinska nogometna reprezentacija vratila se u Peking gdje će u utorak igrati polufinale olimpijskog turnira protiv Brazila, ali su se odlučili odsjesti u hotelu, umjesto u olimpijskom selu.

"Nemam pojma zašto su tako odlučili, ali mora da je razlog taj što žele biti fokusirani na utakmicu protiv Brazila", kazao je glasnogovornik argentinskog olimpijskog odbora Eduardo Moyano.

Pročitajte i ovo Smrtonosne kiše Smrtonosni tajfuni VIDEO Bila je to najjača kiša u 140 godina: Dramatični prizori nakon što su gradove poharale razorne oluje Slika nije dostupna Messi će igrati u Pekingu?

Reprezentacija sastavljena oko Lionela Messija i Juana Romana Riquelmea brani zlatnu medalju iz Atene, a do polufinala je stigla pobjedom nad Nizozemskom 2:1.

Nogometna legenda Diego Maradona je također došao u Kinu kako bi bodrio svoju reprezentaciju u kojoj igra i napadač Sergio Aguero, dečko njegove kćeri Giannine.

Argentina je boravila u olimpijskom selu kada su igrali protiv Srbije u prvom kolu. No, neki su se igrači žalili da nemaju komfor na kakav su navikli.

Ono što je nalikovalo na pritužbe elite bogatih profesionalaca bilo je zapravo nešto više od nedostatka pristupa internetu i televizora u sobama, što su Messi i njegovi suigrači imali.

Drugi argentinski sportaši su smješteni u drugoj zgradi u olimpijskom selu, ali je Međunarodni olimpijski odbor odlučio da nogometaši budu smješteni posebno. Argentina je tri svoje utakmice na olimpijskom turniru igrala u Šangaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene