Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trener Zenit St. Pettersburga Dick Advocaat otkrio je cijenu svojeg najboljeg igrača, koji će najvjerojatnije napustiti klub tijekom prijelaznog roka.


27-godišnji Aršavin najradije bi prešao u Barcelonu, koja je već kontaktirala Zenit oko njegovog transfera. Ipak, prema navodima ruskih medija, Aršavin je ovaj tjedan u Londonu vodio pregovore s Chelseajem i Arsenalom.

Vezani članci PR Uživaj u rivalstvu! Publika na koncertu, ilustracija - 2 Epidemiolozi o Eurosongu: "Moramo priznati da ne možemo mirno gledati ta okupljanja velikog broja bez fizičkog razmaka"

No, prema Aršavinovom menadžeru Dennisu Lachteru, Chelsea je odustao od kupovine, nakon što je u svoje redove doveo Deca iz Barcelone.

''Ne možemo ga zadržati ako netko ponudi dobar novac za njega, između 25 i 30 milijuna eura,'' priznao je trener Zenita Dick Advocaat.

Advocaat je Aršavina oslobodio igranja za Zenit dok ne riješi svoj status u klubu. ''Andrei neće igrati dok se stvari ne razjasne,'' objasnio je nizozemski stručnjak.

Nakon sjajne igre na Europskom prvenstvu Aršavin se našao u središtu zanimanja mnogih europskih velikana, i gotovo je sigurno da će ga jedan od njih ugrabiti sljedećih tjedana. Samo je pitanje koji.