Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Predstavljena Hajdukova pojačanja iz Dinama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika Hajdukova, želja Senijad Ibričić nakon tjedan dana pregovora splitskog kluba i Zagreba novi je igrač Bilih. Danas je pak predsjednik kluba Mate Peroš novinarima predstavio dva pojačanja iz Dinama.

Ugovor između Ibričića i Hajduka potpisan je na 4 godine, a predstavljanje mladog pojačanja iz Zagreba i ranije akvizicije Giovannija Rose bit će sutra na Poljudu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Buljat se oporavlja nakon operacije Slika nije dostupna Grgić traži Ladićevu smjenu

Danas je predsjednik kluba predstavio dva pojačanja iz Dinama, veznog igrača Darija Jerteca koji je već odradio pripreme s Hajdukom, te desnog bočnog Marijana Buljata. 

>> Ibričić potpisao za Hajduk

"Da, ima puno toga vašeg dišpeta, i normalno da imam veliku želju za dokazivanjem, puno radim i dat ću sve od sebe da se dokažem u dresu Hajduka", rekao je na pripremama preporođeni Varaždinec, dok je Zadranin Buljat dodao:

"Osvojio sam u zadnje 3 godine puno trofeja, 3 prvenstva, 2 kupa, superkup, i mislim da je vrijeme sada da Hajduk uzme trofej, prije svega prvenstvo."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene