Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Kapetan Srna protiv novopridošlog Vukojevića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna od najvećih nogometnih zvijezda u Ukrajini već je dulje vrijeme naš Dario Srna. Sada mu se, ali u suparničkom klubu pridružio i naš drugi reprezentativac Ognjen Vukojević. Donosimo vam ekskluzivne snimke njihovog prvog ukrajinskog dvoboja.

Srna kao starosjedioc i Vukojević kao pridošlica, dva hrvatska reprezentativca u dva najjača ukrajinska kluba... Prvi dvoboj pripao je Srni. Njegov klub Šahtar nakon prošlogodišnje dvostruke krune sada je uzeo i Superkup, ukupno drugi u zadnjih pet sezona otkako se igra ovo natjecanje u Ukrajini.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Ukrajinci bijesni Rusi likuju zbog papine izjave: "To je poruka Zapadu da prizna da je u krivu" Screenshot Maksimir slavi Građani počeli prijavljivati potres u Zagrebu, a onda je stiglo objašnjenje koje nisu očekivali: "Nije potres..."

Podsjetimo se, nakon reguralnog dijela i rezultata 1:1 u kojem je Srna bio asistent za Šahtarovo izjednačenje, klub iz Donjecka je slavio 5:3 na jedanaesterce. Među sigurnim izvođačima bio je i Srna, dok Vukojević nije bio među izvođačima... 

>> Srna osvojio ukrajinski Superkup

O statusu Srne u Šahtaru ne treba trošiti puno riječi, dovoljno govori da je kao kapetan podignuo prvi ovosezonski trofej. S druge strane, 6 milijuna eura vrijedna Dinamova akvizicija Ognjen Vukojević tek se treba dokazati u kijevskom dresu. Odigrao je cijelu utakmicu i ukrajinski mediji su složni kako je zadovoljio u prvom nastupu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene