Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ugašen bivši prvoligaš Kamen Ingrad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamen Ingrad, bivši prvoligaš i prošlogodišnji drugoligaš HNL-a i službeno više ne postoji. Klub iz Velike duguje novac na sve strane, od države, igrača pa do dobavljača. Zbog dugova igračima, suspendirala ih je komisija HNS-a.

Klub je morao ugasiti seniorski pogon, onaj koji ustvari i nosi jedan nogometni klub, no ostaje raditi onaj omladinski. Stadion u Velikoj vlasništvo je tvrtke Kamen Ingrad koja je u stečaju.

Pročitajte i ovo Ilustracija, Miroslav Plišo Ne idu u pritvor Zaštitari swingerskog kluba pretukli sina poznatog odvjetnika, napadnuta i vozačica taksija. Pokušali i pucati na policajca, oglasio se otac Slika nije dostupna Negativna percepcija Veliki problemi: Kako će se obnoviti zagrebačka katedrala? Iskrsnule su poteškoće s kamenom

No, na njemu će se ipak ove sezone igrati utakmice prve lige. Domaćin će biti Croatia iz Sesveta čiji stadion još uvijek nema prvoliogaške uvjete. Tako je propao veliki projekt Vlade Zeca, vlasnika Kamen Ingrada, koji je osuđen zbog financijskih mavlerzacija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene