Ilary Blasi, supruga kapetana Rome Francesca Tottija, ne voli kada je zovu gđa. Totti jer je i sama poznati model i tv voditeljica. S nogometašem ima dvoje djece, a imali su i teških trenutaka.


'Francesco se promijenio u posljednjih nekoliko godina. Prije je bio zaista sramežljiv, pretjerano sumnjičav, ljubomoran. I danas tu i tamo slušam o tome kako sam se obukla, je li mi dekolte prevelik, ali puno manje nego prije', opisala je Ilary svog supruga. 

Vezani članci Slika nije dostupna Video: Totti poslao poruku isprike pretučenoj navijačici Manchestera Slika nije dostupna Totti najavio povratak u reprezentaciju

Najteže dane par je proživio kada je Ilary čekala drugo dijete. Tada je uhićen suprug Nine Morić, Fabrizio Corona radi ucjenjivanja poznatih osoba u Italiji. Na njegovu se spisku našao i Totti. Navodno je postojao niz fotografija na kojima kapetan Rome u posjetu kući tv voditeljice Flavije Vento. Nogometaš je navodno platio 50.000 eura kako ne bi dospjele u javnost, a dodatni je novac navodno dao kako ne bi bio objavljen intervju s voditeljicom u kojem ona govori o svojoj vezi s oženjenim muškarcem. No, VCorona je uhićen i mediji su počeli 'napadati' Tottijeve.

>> Foto: Lijepe djevojke 'zarobile' Tottija

>> Hoće li Totti ponovo pljunuti?

'Bilo je to nevjerojatno 'nasilje'. Bila sam trudna i od šoka sam mogla izgubiti dijete. Bila je to prava noćna mora. Srećom, Francesco i ja dijelimo iste vrijednosti, imamo istu životnu filozofiju i što je najvažnije - volimo se. Nikada nisam sumnjala u njega, znam da su mu tu 'priču 'montirali' kako bi ga ucjenjivali', odlučna je Ilary.