Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Torres propušta ogled s Atleticom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fernando 'El Nino' Torres, fantastični napadač Livepoola i španjolske reprezentacije ozlijedio se u kvalifikacijskom ogledu protiv Belgije. Torresu je stradao butni mišić pa postoji velika vjerojatnost da neće zaigrati u utakmici Lige prvaka protiv kluba u kojem je stasao - madridskog Atletica.

U 15. minuti utakmice El Nino je dresom prekrio glavu. Bio je to znak Vicenteu Del Bosqueu da aktivira 'najbolju svjetsku zamjenu' – Cesca Fabregasa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Eto'o ponuđen Liverpoolu Slika nije dostupna Torres ostaje u Atleticu

'Osjeća intenzivnu bol u stražnjem dijelu lože. Teško je dijagnosticirati kolika će biti stanka, ako se radi o laganom istegnuću onda će pauzirati tjedan dana' – rekao je Oscar Celada, liječnik španjolske reprezentacije.

Iako su mu tek 24 godine, Torres je već 55 puta nastupio za najbolju vrstu i zabio 17 pogodaka. Postigao je jedini gol u finalnoj utakmici prvenstva Europe protiv Njemačke.

Torres će najvjerojatnije prepustiti sljedeći prvenstveni ogled s Wiganom, a vrlo vjerojatno i susret Lige prvaka protiv kluba u kojem je odrastao - Atletico Madrida. A ako se ozljeda butnog mišića pokaže puno ozbiljnijom, tj. ako se radi o napuknuću ili rupturi mišića onda će Benitez na duže vrijeme ostati bez svojeg ponajboljeg igrača.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene