Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Srna o igri svog Šahtara: 'Ovo je sramota!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon još jednog kiksa u domaćem prvenstvu i velikog zaostatka za vodećima već nakon osam kola, Dario Srna jako je razočaran igrom koju prikazuje njegova momčad na početku sezone.

Iako u Ligi prvaka igraju sjajno, Šahtar u domaćem prvenstvu ne briljira. U prvih osam kola osvojili su samo osam bodova, a do pobjede su došli samo protiv posljednjeplasiranog Iličevca. U gostima su dosad zabili samo četiri gola, što je za ovako ambiciozan klub nedopustivo.

Pročitajte i ovo Snimke iz ureda Sve se provjerava VIDEO Procurile snimke ukrajinskog zapovjednika kako se u uredu ljubaka s dvije djevojke Ilustracija Raketni udari Velik ruski napad na Ukrajinu, Poljska digla borbene avione: "Glavni cilj neprijatelja su naši ljudi"

U ukrajinskom tisku nogometaše Šahtara optužuju za neprofesionalnost. Igrači kao što su Jadson, Ilsinho, Willian, Fernandinho i Luiz Adriano čini se da nemaju volje igrati ukrajinsko prvenstvo, i to je jedan od uzroka ovog nelogičnog jaza između forme Šahtara u Ligi prvaka i domaćem prvenstvu.

Nakon novog kiksa, protiv Arsenala iz Kijeva, kapetan Šahtara Darijo Srna posebno je bio razočaran.

'Ovo je velika sramota. Nismo pobijedili u posljednjih pet ligaških utakmica. Svi smo mi krivi, igrači i treneri. Dosta mi je izmišljanja izgovora navijačima. Zbilja zaslužujemo sve kritike.'

Trener Mircea Lucescu pod sve žešćim je kritikama, ali ne gubi vjeru u svoje trenerske sposobnosti.

'Vjerojatno ću jednog dana dobiti otkaz, ali tome neće biti kriva kvaliteta moga rada,' tvrdi rumunjski stručnjak, koji bi mogao napustiti Donjeck već ovaj vikend, ako Šahtar doživi novi neuspjeh.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene