Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Srna Eduarda dočekao s Bentleyjem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinski mediji posvetili su veliku pažnju dolasku hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve u Donjeck…

Kako navodi ukrajinski list Segodnja (Danas), svi u klubu su presretni dovođenjem hrvatskog Brazilca. Eduardo bi trebao biti veliko pojačanje za ovogodišnju Ligu Prvaka i od njega se očekuje da se nametne treneru Lucescuu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video: Kapetan Srna protiv novopridošlog Vukojevića Slika nije dostupna Ukrajina: Asistencija Srne za pobjedu Šahtara

Rumunjski strateg na klupi Šahtara poziva na oprez u vezi dovođenja neoporavljenog igrača, ali se isto tako nada kako će hrvatski reprezentativac opravdati očekivanja. Dudua je na aerodromu dočekao kapetan momčadi i kolega iz reprezentacije Darijo Srna, koji ga je smjestio u svog Bentleyja i odjurio donjeckim ulicama.

Ukrajinski mediji raspisali su se i o stravičnoj ozljedi Eduarda u veljači 2008. godine kada je na njega krvnički startao stoper Birminghama Martin Taylor.

U bogatom ukrajinskom klubu nadaju se da će se naš reprezentativac vratiti u formu prije spomenute ozljede. S druge strane, već je upozoren kako u Ukrajini itekako tuku po nogama.

Pred klupskim je kamerama 27-godišnji ljevonogi napadač pozirao ispred Šahtarova grba na ulazu u klupske prostorije, na stadionu Donbas Arena, te je formalno stavio paraf na četverogodišnji ugovor.

Bio je odjeven u majicu kratkih rukava s likom Djevice Marije.

Uskoro će, iako iz kluba nisu precizirali kada točno, dosadašnji nogometaš Arsenala biti predstavljen Šahtarovim navijačima i medijima.

Ukrajinski je prvak, čiju momčad kapetanski predvodi Darijo Srna, otkupio Eduardov ugovor s londonskim klubom, koji mu je važio do srpnja 2014. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene