Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Srednja klasa Dinamovog voznog parka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kakvo je stanje nekog kluba možda se može procijeniti i po voznom parku njegovih igrača. Prije nego što se i Dinamove dionice nađu na tržištu, provjerili smo kakve zapravo aute voze Dinamovi igrači.

Mašta navijača i njihove reakcije bile su očekivane; svima su usta bila puna Mercedesa i BMW-a. No ono što podnožje maksimirskog juga gleda skoro svaki dan na parkingu i nije neki glamur.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna S 201 na 66 vozila Smanjen vozni park zagrebačke gradske uprave Slika nije dostupna O svom voznom parku Mesić: Mediji šire tendenciozne i zlonamjerne informacije

'Vozim Golfa, ovi veliki auti nisu za mene', kaže Dinamova nova nada Lovren.

Najupečatljiji eksponati Dinamovog parkirališta su, vjerovali ili ne, Minni Morrisi. Jedan navijač nije vjerovao da se Tomo Šokota može ugurati u tako mali auto.

No Šokota, Balaban i još nekolicina igrača voze 'minije'. Vjerojatno još nešto imaju u garaži, ali na treninzima ne odudaraju od prosjeka. Ostatak parkinga čine uglavnom klupski auti srednje klase. 

Lamborghinije i Ferarije Dinamovi igrači isto tako najčešće gledaju na igricama za Playstation s čime se složio jedan građanin:

'Bugatija si ne mogu priuštiti, to može samo Beckham'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene