Obavijesti Video Pretražite Navigacija

SP 2010: Povratak Vieire i Riberyja u Tricolore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši kapetan Tricolora Patrick Vieira i najbolji igrač Franck Ribery vraćaju se u sastav Francuske već u kvalifikacijskom dvoboju za SP 2010. protiv Rumunjske 11. listopada u Constanti.

Bolju vijest francuski izbornik Raymond Domenech čiji posao ovisi o ishodu dvoboja s Rumunjskom nije mogao primiti, posebno nakon što je kvalifikacije započeo neočekivanim porazom u Austriji. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SP kvalifikacije: Iznenađujući porazi Francuske i Rumunjske Slika nije dostupna Domenech ostaje s Tricolorima

'Svi znamo koliko je Patrik važan za ovu momčad. On je jedan od najboljih europskih igrača na sredini terena. Kada je u ponoj formi, nezamjenjiv je', kazao je Domenech.

32-godišnji Vieira je zbog ozljede butnog mišića u svibnju propustio i EURO, a Ribery je u dvoboju s Italijom upravo tamo i ozlijedio gležanj.
 
Na Domenechovom popisu su 22 francuska nogometaša, a malo iznenađenje je nepozivanje 22-godišnjeg Arsenalova veznjaka Samira Nasrija koji se netom oporavio od ozljede koljena. 

'Samir se vratio na teren, ali još nije u pravoj formi', kazao je izbornik Tricolora koji je ponovno pozvao samo četiri prava veznjaka i čak devet napadača.

Vratari: Steve Mandanda (Olympique Marseille), Hugo Lloris (Olympique Lyon)

Braniči: William Gallas (Arsenal), Philippe Mexes (AS Roma), Eric Abidal (Barcelona), Patrice Evra (Manchester United), Bakary Sagna (Arsenal), Gael Clichy (Arsenal), Rod Fanni (Stade Rennais)

Veznjaci: Patrick Vieira (Inter), Jeremy Toulalan (Olympique Lyon), Alou Diarra (Girondins Bordeaux), Lassana Diarra (Portsmouth)

Napadači: Thierry Henry (Barcelona), Karim Benzema (Olympique Lyon), Franck Ribery (Bayern), Nicolas Anelka (Chelsea), Yoann Gourcuff (Girondins Bordeaux), Sidney Govou
(Olympique Lyon), Florent Malouda (Chelsea), Florent Sinama-Pongolle (Atletico Madrid), Hatem Ben Arfa (Olympique Marseille)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene