Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vezni igrač reprezentacije Malija i Juventusa Mohamed Sissoko javno se ispričao suigračima iz kluba zbog lošijih igara potraživši opravdanje u muslimanskom svetom mjesecu Ramazanu.


Sissoko je muslimanski vjernik, a Ramazan je mjesec posta, što znači suzdržavanje od jela i pića, seksualnih odnosa, loših riječi i ponašanja i ostalih stvari zabranjenih u Islamu. Sissoko tako posti od zore pa sve do zalaska sunca.

Vezani članci Slika nije dostupna Predsjednik Vlade Zoran Milanović čestitao Ramazanski bajram Slika nije dostupna U Makarskoj čak 30 posto manje turista iz BiH

"Žao mi je što sam pružio očajnu igru. Svjestan sam da nisam dao uobičajeni doprinos, no jako sam umoran," kazao je Sissoko koji je u torinsku 'Staru damu' stigao u siječnju ove godine iz Liverpoola.

Sissoko je o svemu obavijestio čelnike kluba koji mu nisu radili nikakve probleme. Nakon njegove loše igre u susretu protiv Cagliarija Juventusov trener Claudio Ranieri odlučio je Sissoka poštedjeti u susretu protiv Catanie koji je završio 1:1.