Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Branič američke profesionalne nogometne momčadi New England Revolution, koja se natječe u MLS-u, Chase Hilgenbrinck (26) odlučio je prekinuti igračku karijeru kako bi otišao u sjemenište, te se zaredio za katoličkog svećenika.


"Imam snažan osjećaj kako me Gospodin pozvao da postanem svećenik. Iako će mi nogomet nedostajati, znam da odlazim ka nečemu što je mnogo veće", kazao je Hilgenbrinck.

Vezani članci Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Samozatajna supruga "hajdukovca na posudbi" ne skriva sreću zbog povratka u rodni Split Mario Pašalić i njegova Marija (Foto: Instagram) Glamurozno vjenčanje na domaćem terenu: Hrvatski reprezentativac oženio se dugogodišnjom ljubavi!

Hilgenbrinck je četiri godine proveo igrajući u čileanskoj ligi, a u Revolution je stigao u ožujku ove godine, te je za svoj novi klub upisao tek četiri nastupa.

"Razumijemo Chaseovu odluku da napusti nogomet i krene u misiju pomaganja drugima, te ga u potpunosti podupiremo", kazao je dopredsjednik Revolutiona Michael Burns.