Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sammir i Dodo uoči Kopra bančili po Crikvenici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije, a nije poslije blamaže u Novoj Gorici, pojedini igrači nisu marili za – Dinamo.

Dramatična Dinamova nož u 'deželi' umalo je bila jedna od najsramotnijih ikada. Nedostajao je tek jedan gol ili jedan kiks Butine koji je pred kraj 'izvadio' jednu loptu iz Dinamovog gola. No, možda će Modri iz ovog poraza, koji im je ipak donio prolaz, ipak izvući nešto pozitivno.

Klub mora nešto napraviti, otrijezniti 'pijane milijunaše' koji se prema dresu ne odnose ni kao odani igrači, ali ni kao profesionalci. Sportske novosti pišu kako su Brazilci Sammir i Dodo noć prije utakmice viđeni u Crikvenici u 3 sata ujutro (!?).

Dinamo je u Sloveniji igrao s čak sedam stranaca. Kažu kako su neki nakon utakmice ulazili u autobus kao da se ništa nije dogodilo. BBB-i su ih dobro izvrijeđali na utakmici, ali što to vrijedi mladiću iz Južne Amerike koji Dinamo voli dok Zdravko Mamić vadi novčanik za svoje 'sinove', novčanik s novcima građana Zagreba.

U klubu se spremaju kazne, 10 do 15 posto godišnjih primanja. Možda će ih to malo opametiti. Kažu da je mlađi Mamić pola sata bio u suzama, dok je njegov stariji brat otišao s utakmice da ga ne lupi infarkt. To je razumljivo, ipak su oni doveli legiju stranaca, njih čak devet od kojih je sedam startalo u Novoj Gorici.

Možemo samo zamisliti što bi se dogodilo da je Dinamo ispao iz Europe u srpnju. Dobar dio Dinamovih navijača to je i priželjkivao gledajući utakmicu u Kopru…

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene