Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rooney zbog minusa odgodio drugu proslavu vjenčanja?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Wayne i Coleen Rooney odustali su od planova za drugu proslavu vjenčanja u Liverpoolu koja je bila planirana nakon proslave u Italiji na koju su potrošili 5 milijuna funti.

Par koji se vratio s bračnog putovanja u Las Vegasu prošli tjedan obećao je široj obitelji kako će organizirati još jednu proslavu na koju će svi biti pozvani. Ali proslava je otkazana jer je par izmoren i oboje se žele vrati na posao, tvrdi njihov glasnogovornik.

Pročitajte i ovo Bojan Fras, viceguverner Hrvatske narodne banke OTKRIO DETALJE Kako će se rasplesti priča s prešutnim minusima? Viceguverner u Dnevniku Nove TV umiruje potrošače Slika nije dostupna Zatvaraju se Velika promjena za 840.000 građana: Banke smanjuju minuse, ljudima šalju obavijesti da vrate novac

‘Svi su se veselili velikom vjenčanju kada su se Wayne i Coleen vratili, ali rekli su nam da od proslave neće biti ništa. Vjenčanje u Italiji bilo je intimno, mnogi nisu mogli doći, ali rekli su nam da će pripremiti još jednu proslavu. Malo smo razočarani’, rekao je izvor. 

No, možda bi prijatelji i obitelj ipak trebali imati više razumijevanja prema slavnom paru, jer kako je nedavno objavljeno, Wayne Rooney je crvenom minusu - čak 1,1 milijun funti!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene