Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronaldo: ''Blatter ima pravo''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U intervjuu za portugalsku televiziju TVI Cristiano Ronaldo je priznao da se slaže sa Seppom Blatterom, koji je izjavio da su moderni nogometaši robovi svojih klubova, posebno ciljajući baš na slučaj Manchester Uniteda i Ronalda.

Sepp Blatter je uz svoju izjavu o ropstvu dodao i da bi Ronalda Manchester morao pustiti, ako je to njegova želja. Ronaldo je indirektno podržao Blattera u njegovim izjavama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Siromašna konobarica na jednu noć Ronaldo majku svog djeteta zaveo riječima 'Ti, ja, je****, je****'! Slika nije dostupna Vjerojatno ništa ozbiljno Sin Cristiana Ronalda hitno odveden u bolnicu

Što se tiče pregovora s Real Madridom, Ronaldo negira bilo kakav dogovor. Očito je da Portugalac želi promijeniti sredinu, no ozljeda zbog koje će morati pauzirati od nogometa dva mjeseca mogla bi mu pomrsiti planove.

Prema napisima u madridskom dnevniku As, Ronaldo je uvjeren kako će njegov transfer u glavni španjolski grad biti kompletiran prije ili kasnije.

Novine tvrde da Ronaldo komunicira s Madridom putem svog menadžera, Jorgea Mendesa, i SMS poruka. Tekst jedne od poruka koju je navodno  dobio Ronaldo glasi: ''Opusti se, sve sam sredio.''

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene