Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Unatoč tomu što ga je učinio jednim od najplaćenijih nogometaša na svijetu, Brazilac Robinho, koji je ovog ljeta prešao iz Real Madrida u Manchester City, otpustio je svog menadžera Wagnera Ribeira nakon 6 godina suradnje.


"Zahvalan sam na svemu što je Wagner Ribeiro učinio za moju karijeru. No, sada se zatvorio krug naše poslovne suradnje i vrijeme je da svatko krene svojim putem", priopćio je jučer Robinho te dodao kako će ga od sada zastupati njegov otac.

Njihova je suradnja počela 2002. kada je tada 17-godišnji Robinho igrao za brazilski Santos. Upravo je Ribeiro isposlovao njegov prelazak u Real 2005., te sada prelazak u Manchester City. Mediji nagađaju kako Robinho nije bio zadovoljan načinom na koji je njegov menadžer vodio pregovore o njegovu odlasku sa Santiago Bernabea iako mu je upravo Ribeiro isposlovao tjednu plaću od 160.000 funti. Brazilac je bio tik do prelaska u Chelsea, no u posljednji je trenutak završio u Manchester Cityju.

Vezani članci Avionska nesreća Rogera Daviesa (Foto: AFP) Našli se u vatrenoj buktinji: Menadžeru i ekipi slavne pjevačice zapalio se zrakoplov Ivan Bubalo (Foto: Facebook) Splitski menadžer koji ne štedi nikog: Evo tko se i zašto našao na udaru njegovih kritika

No, Ribeiro sasvim sigurno neće gladovati. Prema nekim podacima City mu je platio 4.2 milijuna funti samo da bi osigurao Robinhov transfer iz Madrida.