Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pobjeda Intera s igračem manje, Roma pala na Siciliji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mourinhov Inter uz puno je muke došao do trijumfa na domaćem terenu protiv Catanije, rezultatom 2:1. Roma je pak doživjela težak 3:1 poraz na gostovanju u Palermu.

Nakon remija u svojem premijernom nastupu, Portugalac Jose Mourinho nije smio dopustiti novo prosipanje bodova Intera. Protiv Catanije pobjeda je bila imperativ. No, stvari nisu išle tako glatko, jer su gosti poveli u 42. minuti golom Plasmatija.

Pročitajte i ovo Settimo Mineo (Foto: AFP) Težak udarac za mafiju Uhićen vođa Cosa Nostre: "Nema više prostora za ovakvu vrstu ološa u Italiji" Slika nije dostupna Catania i Roma bez gledatelja

Inter je izjednačio već u sljedećem napadu, a strijelac je bio Quaresma. No, pred kraj prvog dijela Muntari je zbog udaranja dobio crveni karton i činilo se da se Mourinhova momčad nalazi u velikim problemima.

Ipak, u drugom poluvremenu manjak igrača nije se osjetio kod Intera, a autogolom Terlizzija plavocrni su došli do ključne prednosti, koju do kraja dvoboja više nisu ispuštali. Catanijin golman Bizzari svojim je sjajnim obranama spriječio teži poraz, a iako su imali igrača više, do izjednačenja gosti više nisu mogli doći.

Za razliku od Intera, Roma se nije uspjela izvući. Bez Tottija i Mexesa Spalettijeva momčad doživjela je težak poraz na gostovanju kod Palerma. Nakon što su Romanisti poveli pogotkom novog pojačanja Julia Baptiste u 8. minuti, činilo se da će gosti otići sa Sicilije zadovoljni. No, onda im je Miccoli zabio dvaput i Cavani jednom, za uvjerljivu pobjedu Palerma.

Sutra se igraju ostale utakmice drugog kola talijanske Serije A.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene