Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Petrić i Olić zabili za pobjedu HSV-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski nogometaši Mladen Petrić i Ivica Olić pružili su još jednu sjajnu predstavu u dresu njemačkog bundesligaša HSV-a. U susretu sedmog kola HSV je slavio u Cottbusu protiv Energia 2:1, a golove za goste su postigli upravo njih dvojica.

HSV je poveo pogotkom Olić u 54. minuti, 20 minuta kasnije izjednačio je Jelić, a tri boda Hamburgu je osigurao Petrić u sudačkoj nadoknadi. I Olić i Petrić su na terenu proveli svih 90 minuta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Petrić i Olić preokrenuli dramatični dvoboj protiv Bayera! Slika nije dostupna Petrić prelazi u HSV

U domaćim redovima Radeljić je ušao u igru pet minuta prije kraja, dok je Cvitanović odigrao cijeli susret.

>> Petrić i Olić preokrenuli dramatični dvoboj protiv Bayera!

Preostale dvije nedjeljne utakmice su završile bez pobjednika. Schalke i Wolfsburg su odigrali 2:2, dok su Borussia Dortmund i Hannover odigrali 1:1.

Schalke se spasio poraza u posljednjim trenucima utakmice pogotkom Kuranya koji je bio i strijelac vodećeg pogotka u 20. minuti. Strijelci za goste bili su Džeko (51) i Caiuby (66). Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nije nastupio za Schalke.

U susretu Borussie i Hannovera pogotke su postigli Valdez (10) za domaćine, te Forssell (25) za goste. Robert Kovač je za Borussiu igrao svih 90 minuta.

Na ljestvici vodi HSV sa 16 bodova, tri više id Hoffenheima i Stuttgarta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene