Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pavljučenko: Potpisujem za Tottenham

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač ruske nogometne reprezentacije i moskovskog Spartaka 26-godišnji Roman Pavljučenko karijeru će po svemu sudeći nastaviti u engleskom prvoligašu Tottenham Hotspuru.

"Mogu potvrditi da prelazim u Tottenham. Trenutačno čekam da mi se odobri viza i odmah kada to bude riješeno, letim u Englesku gdje ću potpisati ugovor. Sve se dogodilo tako brzo da se nisam stigao niti oprostiti od dosadašnjih suigrača", rekao je Pavljučenko.

Pročitajte i ovo Screenshot Maksimir slavi Građani počeli prijavljivati potres u Zagrebu, a onda je stiglo objašnjenje koje nisu očekivali: "Nije potres..." Slika nije dostupna Mirovina nije opcija Najstariji britanski nogometaš poručio: Tražim novi klub, mogu ja unatoč tome što mi je 81!

Tottenham je bio u potrazi za napadačem nakon što je Robbie Keane prešao u Liverpool, a Dimitar Berbatov je nadomak prelaska u Manchester United. Na žalost navijača Spursa, pokušav dovođenja najboljeg ruskog igrača Andreja Aršavina je propao nakon što je Zenit iz sankt Petersburga odbio ponudu Tottenhama.

Inače, usprkos velikim ulaganjima u momčad tijekom ljeta, kada je u Surse stigao i najbolji hrvatski igrač Luka Modrić, Tottenham je loše krenuo u novu sezonu izgubivši oba dosadašnja prvenstvena dvoboja, od Middlesbrougha i Sunderlanda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene