Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Branič Arsenala Kolo Toure završio je u bečkoj bolnici nedugo nakon povratka s odmora u domovini. 27-godišnjem reprezentativcu Obale Bjelokosti liječnici su dijagnosticirali malariju.


Igrač vrijedan 7 milijuna funti godišnje se netom nakon dolaska na pripreme u Austriji i Mađarskog požalio na učestale vrtoglavice i neobičan umor. Na pregledu u jednoj bečkoj bolnici liječnici su mu dijagnosticirali malariju. Toure je nakon toga vraćen u Arsenalov kamp gdje se o njemu brinu klupski liječnici. 

Vezani članci Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić poručila što stvarno misli o suprugu Mateu nakon utakmice u Azerbajdžanu The Frajle (FOTO: Nikola Jovanović) Frajle stižu u Zadar! Bit će ovo najbolji Dan zaljubljenih!

"Svima je i prije dijagnoze bilo jasno da Kolo nije baš 'svoj' otkako se vratio iz Obale Bjelokosti. Liječničko osoblje je vrlo zabrinuto i pokušavaju doznati koliko dugo će Topnici biti bez njega. To je katastrofa jer je on jedan od lidera i vrlo važan igrač", kazao je glasnogovornik Arsenala.

Prošli je tjedan u jednoj londonskoj bolnici zbog malarije završio i bivši igrač Chelseaja i Newcastlea Nigerijac Celestine Babayaro. Također se vratio s odmora u domovini.

Malarija je zarazna tropska bolest od koje godišnje oboli oko 515 milijuna osoba, a umre ih oko milijun. Većina žrtava su afrička djeca.