Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nogometna BiH u šoku zbog Ćire: 'Ovo je sramota'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
„To je velika sramota. Čovjek koji bi najviše volio da BiH ne postoji vodit će nacionalnu nogometnu reprezentaciju".

Tim je riječima bivši veliki bosanosko-hercegovački nogometaš Vahid Halilhodžić pozdravio dolazak Ćire Blaževića na klupu ljiljana. Ni ostala poznata nogometna imena, poput Mehmeta Baždarevića i Faruka Hadžibegića, u susjednoj nam državi nisu oduševljeni novim izbornikom. Dapače smatraju to velikom sramotom za njihov nogomet.

Pročitajte i ovo Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica... Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima

Ćiri će najveći problem biti razjedinjena momčad. Upravo smo na primjeru bivšeg Hajdukovca, dojučerašnjeg BIH reprezentativca, Sinjanina Mirka Hrgovića vidjeli koliko je situacija u odnosima Savez - igrači - navijači, kaotična.

>> Obljetnica najvećeg Ćirinog uspjeha

Hrgovića su na aerodromu, ni krivog ni dužnog, navijači izvrijeđali na nacionalnoj osnovi i odustao je od igranja za reprezentaciju. Iako je poznat kao veliki motivator, Ćiri bi zbog ovakvih problema i nezahvalne skupine za Svjetsko prvenstvo u kojoj su Španjolska, Turska i Belgija, ovaj angažman mogao biti preveliki zalogaj. 

Ćiro kaže da ne bi ni dolazio da ga narod neće, a što misli o cijeloj situaciji pogledajte u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene