Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz Afrike nam stiže još jedna bizarna vijest vezana za 'najvažniju sporednu stvar na svijetu'. Nakon što su nogometaši jednog kluba iz Zimbabvea dobili uputu da se okupaju u velikoj rijeci Zambezi radi priprema za jednu utakmicu, jedan od njih nije se vratio na obalu.


Nogometaš zimbabveanskoga nogometnog kluba utopio se u rijeci punoj krokodila sudjelujući u obredu čišćenja zajedno s drugim članovima kluba, nekoliko dana prije održavanja važne utakmice.

Vezani članci Andrej Kramarić i Mia Ćurković Mladi Vatreni odveo djevojku na Mauricijus, ona pokazala savršeno tijelo Sofija Milošević Prelijepu srpsku manekenku skrivao je dok mu bijesna nije postavila ultimatum: "Nisam ja starleta!"

List Chronicle prenosi izjavu neimenovanih izvora po kojima je oko 16 igrača iz druge lige Midland Portland Cementa dobilo uputu da prije utakmice koja se trebala odigrati u nedjelju zapliva Zambezijem koji protječe gradom Victoria Falls.

Na nesreću, obred čišćenja završio je kobno. 

U rijeci Zambezi obitavaju i morski psi imena 'Bik'  koji mogu podnijeti vodu s vrlo malo saliniteta pa tako doplivaju uzvodno daleko unutar kontinenta.