Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nogometaš se utopio u obredu čišćenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Afrike nam stiže još jedna bizarna vijest vezana za 'najvažniju sporednu stvar na svijetu'. Nakon što su nogometaši jednog kluba iz Zimbabvea dobili uputu da se okupaju u velikoj rijeci Zambezi radi priprema za jednu utakmicu, jedan od njih nije se vratio na obalu.

Nogometaš zimbabveanskoga nogometnog kluba utopio se u rijeci punoj krokodila sudjelujući u obredu čišćenja zajedno s drugim članovima kluba, nekoliko dana prije održavanja važne utakmice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mirovina nije opcija Najstariji britanski nogometaš poručio: Tražim novi klub, mogu ja unatoč tome što mi je 81! Slika nije dostupna Shvatili na hodniku ZAMJENA IDENTITETA Umjesto nogometaša na razgovoru u USKOK-u završio ministar

List Chronicle prenosi izjavu neimenovanih izvora po kojima je oko 16 igrača iz druge lige Midland Portland Cementa dobilo uputu da prije utakmice koja se trebala odigrati u nedjelju zapliva Zambezijem koji protječe gradom Victoria Falls.

Na nesreću, obred čišćenja završio je kobno. 

U rijeci Zambezi obitavaju i morski psi imena 'Bik'  koji mogu podnijeti vodu s vrlo malo saliniteta pa tako doplivaju uzvodno daleko unutar kontinenta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene